Засудили на три роки позбавлення волі млинівчанина за фото геніталій на сайті знайомств і залишили на волі

1105 0

Ми у соцмережах:

Засудили на три роки позбавлення волі млинівчанина за фото геніталій на сайті знайомств і залишили на волі

На Млинівщині засудили уродженця Російської Федерації Руслана Моргуна за розповсюдження матеріалів порнографічного змісту в мережі Інтернет.

 Про це йдеться в опублікованому тексті рішення суду.

Зазначається, що в період з 12 травня 2020 року по 24 жовтня чоловік зареєструвався на сайті знайомств і виставляв у своєму профілі фотографії геніталій та різних сексуальних збочень. Також розміщав відповідну відео-продукцію власного виробництва. Деякі фото він робив самотужки, інші – качав з мережі Інтернет.

Обвинувачений «умисно розмістив заздалегідь скопійоване ним із мережі Інтернет фотозображення порнографічного змісту, що містить вульгарно-натуралістичну, цинічну, непристойну фіксацію, самоцільну, спеціальну демонстрацію геніталій, антиетичні сцени сексуальних збочень, які не відповідають критеріям, ображають честь і гідність, спонукаючи негідні інстинкти».

Зазначається що він розміщав фото з «усіма анатомічними подробицями», іноді «демонстрував чоловічий статевий в стані ерекції», «спонукаючи негідні інстинкти».

Підозрюваний підприємець підписав угоду про визнання винуватості, повністю визнавши свою провину. Суддя Алла Хомицька затвердила угоду та засудила Руслана Моргуна до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік та конфіскацією мобільного телефона. Засуджений має також сплатити 1307 грн Волинському науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС за експертизу його фото та відео.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також