Тричі чемпіон Олег Омельчук

1012 0

Ми у соцмережах:

Чемпіони у міксі — Юлія Бороденко та Олег Омельчук

Три золоті медалі здобув у Львові на чемпіонаті України з кульової стрільби з олімпійських дисциплін рівненський пістолетник Олег Омельчук. Одне «золото» він виборов особисто на дистанції 10 метрів, ще два — разом з партнерами по збірній.

У міксі (чоловічо-жіночій парі) Олег став чемпіоном разом з Юлією Бороденко, а в команді — разом з Андрієм Соколом та Дмитром Гонтою. Крім того, Сокол став бронзовим призером особисто.

— Три золоті та одну бронзову медалі ми мали на Літньому чемпіонаті України, і ось знову аналогічний результат, — поділився враженнями старший тренер збірної Рівненської області з кульової стрільби Сергій Бондар. — Наші хлопці у командному заліку у цьому році жодного разу нікому не поступилися. Через участь у «Динаміаді» не поїхала до Львова лідерка нашої жіночої команди Оксана Ковальчук. Без неї у жінок в командному заліку шансів на медалі не було. Анастасія Семчишина в особистому заліку пробилася до фіналу, але там стала восьмою.

У цьому році на рівненських стрільців очікує ще чемпіонат України серед ДЮСШ (з 7 жовтня) та Кубок України (листопад), а також, можливо, турнір у Польщі наприкінці листопада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також