Тридцять дев`ять мільйонерів на Рівненщині задекларували доходи

1880 0

Ми у соцмережах:

Тридцять дев`ять мільйонерів на Рівненщині задекларували доходи

Фінішувала кампанія декларування доходів, отриманих у 2017 році. 2017 мешканців Рівненщини подали 7175 декларацій про майновий стан і доходи за минулий рік.

 

-  Мешканці Рівненщини витримали ще один тест. Адже декларування доходів громадян в Україні – своєрідний екзамен на порядність українців та відношення до своєї країни, .- зазначила заступник начальника ГУ ДФС у Рівненській області Надія Друзюк.

Фізичні особи задекларували 761,7 млн. грн. доходу. Самостійно нараховані податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб – складають 15, 2 млн. грн.

На підтримку Збройних сил України добровільно задекларовано 3,5 млн. грн. військового збору, що є вагомим внеском забезпечення обороноздатності країни.

Цьогоріч в області офіційно задекларували доходи 39 мільйонерів, в сумі 160,4 млн. грн., відповідно визначено до сплати 5,0 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 1,1 млн. грн. військового збору.

2721 громадян звернулось до органів ДФС з реалізація права на отримання податкової знижки, які задекларували до повернення з бюджету 4,8 млн. грн. ПДФО.

ГУ ДФС у Рівненській області нагадує, що подати декларацію для отримання податкової знижки можна до ДПІ за місцем реєстрації до 31 грудня поточного року.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також