Вибираємо тример для стрижки волосся

1016 0

Ми у соцмережах:

тример для стрижки волосся

Підстригати волосся на голові і тілі можна різними способами. Нерідко для цього використовуються спеціальні машинки для стрижки, особливо для чоловічих коротких стрижок.

Це пристрій знайомо багатьом, але є й інше – триммер для стрижки волосся на тілі. Існує кілька видів таких приладів, які відрізняються технічними параметрами і функціональністю:

• Побутові тримери для видалення волосся в носі і вухах – невеликих розмірів, зазвичай циліндричної форми.

• Триммери для бороди і вусів – вимагають спеціальної насадки для контурної стрижки.

• Триммери для стрижки волосся на голові – дають можливість, на відміну від звичайної машинки для стрижки, підстригати волосся під самий корінь.

Тримери: додаткові функції

Зовсім не обов'язково купувати кілька різних приладів, щоб стригти волосся на різних ділянках тіла. Можна замовити тример з набором різних насадок. Насадка круглої форми допоможе позбутися заважають волосся у вухах та носі, інша – дозволить стригти волосся на голові. Крім того, однією з функцій тримерів є можливість використовувати його для стрижки вологих волосся, наприклад, для чоловіків, які підрівнювати волосся на підборідді й вусах після гоління щік.

Але не варто намагатися підстригти на голові волосся з допомогою тримера самостійно. Це пристрій зручний, але навіть при наявності декількох дзеркал вам буде незручно робити стрижку самому собі. Краще довірити цю справу іншій людині.

Вибираємо тример

Якщо тример буде використовуватися лише зрідка, то підійде пристрій, що працює від пальчикових батарейок. Якщо ж планується використання щоденне, наприклад, для догляду за бородою, то краще брати тример з вбудованою батареєю. Від її якості і правильності використання буде залежати термін служби приладу. Також на довговічність тримера впливає якість ножів і матеріал, з якого вони виготовлені. У дешевих моделях ножі необхідно буде самостійно періодично змащувати маслом і заточувати, а в дорогих вони заточуються самі один про одного під час роботи.

Ширина насадки має значення. Широка буде зручніше для стрижки волосся на тілі, а вузька – для бороди і вусів. Для надання красивої форми рослинності на обличчі використовуються контурні насадки.

Правильний догляд – запорука довгої служби тримера

Важливо пам'ятати про те, що ножі тримера вимагають періодичного очищення. У дорогих моделях їх достатньо промити під струменем води, а в дешевих – чистити вручну. Тримери, що працюють від акумуляторної батареї, краще повністю розряджати, а потім заряджати на всі 100%, оскільки постійне перебування в режимі підзарядки згубно позначається на термін життя акумулятора.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також