Тринадцять мешканців Рівненщини отримали в подарунок житло

1947 0

Ми у соцмережах:

Тринадцять мешканців Рівненщини отримали в подарунок житло

Покращення житлових умов працівників Рівненської АЕС є складовою соціальної політики підприємства. У День енергетика 13 атомників отримали довгоочікувані ключі від квартир.

Родини атомників особисто привітали теплими словами та квітами генеральний директор РАЕС Павло Павлишин та голова первинної профспілкової організації електростанції Іван Мельник.

Як повідомили у секторі обліку житла управління соціальних об’єктів РАЕС, усі працівники перебували на квартирному обліку підприємства. Атомники отримали житло, яке було повернуто працівниками підприємства в рахунок часткового погашення безвідсоткових цільових позик.

Щасливими власниками омріяного житла стали оператори реакторного відділення реакторного цеху №2 Юрій Панчук та Віталій Бабік, електрослюсарі цеху теплової автоматики та вимірювань Сергій Делех та Степан Домантович, інженер-технолог з водоочищення та оператор спецводоочищення хімічного цеху Анатолій Чухрай і Віктор Василевський, покоївка та інженер готелю «Вараш» Любов Стахнюк та Олег Матвійчук, викладач профтехучилища Олександр Якимчук, слюсар цеху вентиляції та кондиціювання Андрій Семенов, інженер з експлуатації устаткування електроцеху Станіслав Шульгатий, електрослюсар цеху з ремонту електроустаткування енергоремонтного підрозділу Анатолій Романчук, а також пенсіонер – колишня працівниця управління робітничого постачання Раїса Вакулік, повідомляє офіційний веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також