«Тріо Венсана Буржекса» зіграє у Рівному

1375 0

Ми у соцмережах:

«Тріо Венсана Буржекса» зіграє у Рівному

«Французька Весна» повертається до Рівного! В рамках мистецького фестивалю «Французька Весна в Україні 2019». Посольство Франції в Україні, джазовий клуб «ДжЕм» та Альянс Франсез міста Рівне з гордістю презентують увазі меломанів подію світового ґатунку!

11 квітня 2019 року о 19:00  меломанів запрошують до Рівненського академічного музично-драматичного театру на концерт одних з найбільш яскравих джазових музикантів сучасної Франції та США - «Тріо Венсана Буржекса».

Венсан Буржекс – піаніст, якого можна побачити на одній сцені з такими великими музикантами, як Авішай Коен, Рави Колтрейн, Лью Табакін, Хал Сінгер, Боббі Дарем, Метт Пенман, Сара Лазарус, Марк Томас, Андре Чеккареллі, Ерік Ле Ланн, Дебора Браун, Домінік Фаріначчі, П'єр Буссаге, Рик Маргіца, Джефф Баллард ...

У 2017 році Венсан Буржекс став фіналістом премії Джанго Рейнхардта і номінантом на Victoires de la Musique Jazz. Великий успіх отримали його альбоми, засновані на оригінальній музиці: “Introduction”, “Un Ange Qui Ricane”, “Again”, “Hip”, “Short Trip”. Новий альбом Венсана Буржекса “Cosmic Dream” виходить в квітні 2019 року.

Дерріл Холл - відомий басист, який живе у Франції. Народився в Філадельфії, і починав свою кар'єру в США. У 1996 році Дерріл Холл став переможцем Міжнародного конкурсу Телоніуса Монка. У 2004 році музикант переїхав до Франції. Він виступає з такими артистами як Сідар Уолтон, Дайана Рiвз, Дідьє Локвуд, Уейн Ескоффері, Роберт Гласпер та іншими. З 2017 року Дерріл Холл постійно співпрацює з Венсаном Буржексом.

Бенджамін Хенок – ударник і композитор. Ріс в артистичній сім’ї: його мати художниця, батько рекламний фотограф, а вітчим – музикант. Саме вітчим став вчити хлопчика музиці, і у віці 12 років Бенджамін дебютував на професійній сцені. Бенджамін Хеноко гастролює по всьому світу. У різні роки співпрацював із Мішелем Леграном, Кенні Гарретом, Джеймсом Тейлором, Дідьє Локвудом, Марком Тернером, Рави Колтрейном, Рішаром Гальяно, біг-бендами Лінкольн Джаз Центру і WDR. Він також був талановитим лідером у таких групах, як Prysm (що має п'ять альбомів на лейблі Blue Note) і, викладає в American School of Modern Music

Квитки можна придбати: за телефоном (098)27-531-27
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також