Троє братів з Полісся через Telegram торгували білоруськими цигарками

529 0

Ми у соцмережах:

Троє братів з Полісся через Telegram торгували білоруськими цигарками

Встигли продати 18 тисяч пачок.

Як розповіли у Рівненській обласній прокуратурі, йдеться про трьох братів з Вараського району:

 - З січня по квітень цього року вони, через спеціально створений Telegram-канал, продавали цигарки з марками акцизного податку республіки білорусь.

Правоохоронцями задокументовано 17 епізодів злочинної діяльності, у ході яких обвинувачені реалізували 18 000 пачок цигарок. Отриманий прибуток ділки легалізували через замовлення та зняття готівки у касах банківських установ та безпосередньо через банкомати. У ході досудового розслідування в обвинувачених вилучено та накладено арешт на 10 000 пачок цигарок, орієнтовною вартістю у пів мільйона гривень, понад 150 тис. грн готівки, здобутої злочинним шляхом, а також інше майно, яке підлягає спеціальній конфіскації. Судом винесено ухвалу про блокування Telegram-каналу, через який збували тютюнові вироби.
 

Рівненська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт.  Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також