Троє - на одного: у Вараші 18-річний юнак з друзями побили перехожого

2045 0

Ми у соцмережах:

Троє - на одного: у Вараші 18-річний юнак з друзями побили перехожого

Повідомлення, що троє невідомих б’ють чоловіка біля супермаркета у мікрорайоні Вараш на спецлінію 102 надійшло вчора, 27 січня, о третій ночі.

Група реагування патрульної поліції Вараського районного відділу одразу виїхала на виклик. Очевидці, які втрутилися і розборонили бійку, утримували одного із зловмисників. Натомість потерпілому викликали «швидку».

 

Поліцейські на місці події встановили, що компанія молодиків ще звечора біля місцевого ринку розпивала алкоголь. Коли всі троє поверталися додому, біля торгового закладу спровокували конфлікт із 31-річним перехожим, у результаті чого накинулися на нього та вчинили бійку. Найагресивнішим виявився 18-річний юнак, який завдав варашівцю численні удари руками та ногами.

 

Потерпілого госпіталізували до лікарні із пневматораксом, множинними переломами ребер і численними забоями.

18-річного жителя Вараша затрималита помістили до ізолятора тимчасового тримання. У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, слідчі повідомили йому про підозру та підготували до суду клопотання про обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про правову кваліфікацію дій інших двох парубків, причетних до інциденту, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також