Троє рівнян організували нарколабораторію в Мощонах

1316 0

Ми у соцмережах:

Троє рівнян організували нарколабораторію в Мощонах

За результатами санкціонованого обшуку працівники управління боротьби із наркозлочинністю вилучили в орендованому будинку в селі Мощони Рівненського району наркотичних речовин та прекурсорів орієнтовною вартістю понад 100 тисяч гривень.

 Слідчі дії оперативники УБН поліції області спільно зі слідчими Рівненського районного управління провели учора, першого березня, в рамках кримінального провадження. Поліцейські вилучили лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини «метамфетамін», а також 5 скляних колб і холодильник. Окрім цього, в будинку виявили та вилучили 50 грамів метамфетаміну, 150 грамів псевдоефедрину, 2,8 кг соляної кислоти, а також 5,13 кг канабісу. 

У помешканні також перебували ще троє жителів обласного центру, які вже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронці за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. 

За фактами незаконного виробництва, виготовлення, зберігання організації та утримання місць для незаконного виробництва наркотичних засобів, психотропних речовин відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 309, 311, 313, 317  Кримінального кодексу України.  

Усе вилучене скеровано для проведення експертизи в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. За її результатами вирішуватиметься питання про повідомлення причетним до скоєних злочинів особам про підозру. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також