Троє рівнян отримали кошти від Соломчука на відкриття власної справи (ФОТО)

1133 0

Ми у соцмережах:

Троє рівнян отримали кошти від Соломчука на відкриття власної справи (ФОТО)

Скоро троє рівнян започаткують свої бізнеси. Це стало можливо завдяки підтримці бізнес-проєктів на Рівненщині.

 Як повідомляє меценат конкурсу Дмитро Соломчук, вперше такий захід на території Рівненщини провели у 2020 році. Тоді кошти для розвитку своєї професії отримав трубочист Тарас, який відновив цю стародавню сферу діяльності в області.

Участь в проекті можуть брати українці віком до 35 років. Втім, якщо ідеї для створення власного бізнесу з’являться і в старшої людини, вона може сміливо подавати анкету.

До депутатства я сам 20 років працював у підприємницькій діяльності і займався різноманітними видами бізнесу. Маю у цьому великий досвід і мені хочеться, щоб наша молодь не їхала працювати за кордон, а допомагала розбудовувати сучасну Україну. Адже незалежна держава будується на працьовитих людях, які починають щось робити у себе вдома, створюючи продукт, який згодом успішно продається,” - розповів Дмитро Соломчук.
 

Серед членів журі були: народний депутат України та благодійник Дмитро Соломчук, керівник виробництва “Heavy Parts Oroginal” Олександр Геєнко та маркетологиня Галина Жирун.

Після презентації усіх бізнес-проектів члени журі обговорили ідеї учасників та визначили 3 призові місця.

Призове третє місце здобула Наталія Дригуля, яка отримає 15 тисяч гривень для занять професійною фотозйомкою у студії. Однією з її ідей, яку підтримали члени журі, є організація фотосесії для дітей з інвалідністю.

Друге призове місце віддали студенту Національного університету водного господарства та природокористування Олександру Довбеті. Він запропонував створити гігієнічний наповнювач з гранульованого вапняку для домашніх тварин. Для втілення власної ідеї хлопець отримає 30 тисяч гривень.

І переможні 50 тисяч гривень отримає Сергій Смалюк, який презентував ідею запуску власної лінії одягу для чоловіків, жінок та дітей. Чоловік розробив власний бренд одягу та прийшов на презентацію у пошитому за своїм дизайном костюмі.

 

За словами організаторів, найважливішими критеріями у визначенні переможців були: кількість часу, за який учасник зможе запустити свій проект, реальність самостійного втілення ініціативи та прибуток, який зможе отримати учасник.

До слова, наступний конкурс для реалізації бізнес-проектів відбудеться восени.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також