Трьох воїнів поховали на Рівненщині

7302 0

Ми у соцмережах:

Трьох воїнів поховали на Рівненщині

Попрощалися з Дмитром Мрихіним зі Здолбунова, Олександром Мазепою з Березного та Леонідом Шипачевим з Бокіймівської громади.

У Рівненській ОВА розповідають, що Дмитро Мрихін народився у росії, в дитинстві разом з батьками переїхав на Донеччину. Навчався у середній школі, працював у фермерському господарстві батька. З дружиною виховував двох синів та доньку. Після початку повномасштабної війни родина переїхала до Здолбунова. В березні 2022 року чоловік став на захист України. Служив у 46-й окремій аеромобільній бригаді у складі десантно-штурмових військ ЗСУ, мав звання солдат. Разом з побратимами воював там, де велися запеклі бої – біля Херсона, Соледара, на Покровському напрямку. Відзначений нагородами: нагрудним знаком Міноборони України «За зразкову службу» та «Шлях честі» від командира 46-ї окремої аеромобільної бригади у складі десантно-штурмових військ ЗСУ. 2 липня 2024 року воїн загинув на Донеччині. Йому було 47 років.
 
Олександр Мазепа народився 14 квітня 1973 року, проживав у місті Березне. Навчався у місцевій школі № 1. Солдат, гранатометник стрілецької роти захищав рідну землю з 29 лютого 2024 року. Загинув 1 липня 2024 року у Харківській області. Поховали військового на міському кладовищі в урочищі «Лукавець» на Алеї Слави.
 
Леонід Шипачев народився 2 жовтня 1985 року. Мешкав у селі Головчиці Бокіймівської громади.
Військовослужбовець Збройних Сил України. На жаль, серце захисника передчасно перестало битись 6 липня 2024 року. Поховали військового на місцевому кладовищі.
 
Щирі співчуття рідним та близьким… Вічна пам’ять та шана захисникам !


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також