Трьох жителів Рівненщини викрили на зберіганні наркотичних речовин, а одного - на їх збуті

1177 0

Ми у соцмережах:

Трьох жителів Рівненщини викрили на зберіганні наркотичних речовин, а одного - на їх збуті

Чотири злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків задокументували поліцейські минулої доби у Вараші, Рівному та у Рівненському районі. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження.

Під час патрулювання Вараша в поле зору інспекторів районного відділу поліції вранці , другого травня,  потрапили двоє підозрілих молодих осіб, які помітно нервували при зустрічі із поліцейськими. Під час поверхневої перевірки у 25-ти та 30-річного місцевих жителів виявили розрізані блістери із нарковмісними таблетками метадону та контейнер із порошком. Як запевняли варашівці, зберігали їх для власного споживання.

 

Покурити «траву» вирішив і 22-річний рівнянин, у якого на вулиці Макарова у Рівному поліцейські під час несення служби виявили сліп-пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на марихуану.

 

Працівники карного розшуку відділення №1 м.Рівне  викрили 21-річного жителя Квасилова на збуті наркотиків. Молодик оформив посилку на одній зі служб доставки для відправлення жителю Житомирської області. У ній містилися два сліп-пакети із порошкоподібною речовиною білого та зеленого кольору, пристрій для куріння і фільтр до нього.

 

Слідчо-оперативні групи задокументували вчинені кримінальні правопорушення. Вилучені наркотичні речовини скеровуватимуться для проведення експертиз, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і повідомлення усім чотирьом жителям області про підозру, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також