Триста рівнян отримали субсидії, на які не мали права

1412 0

Ми у соцмережах:

Триста рівнян отримали субсидії, на які не мали права

У Рівненському міському управлінні праці та соціального захисту населення держаудитори виявили порушень на понад 4 млн. грн.

Фахівці управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області під час планової ревізії в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівненської міської ради виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 4,2 млн грн. Ревізія охопила період з 1 січня 2014 року по 31 грудня 2017 року.

Прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області повідомила, що 300 рівнянам, які не задекларували придбане упродовж року рухоме і нерухоме майно вартістю понад 50 тис. грн, або не повідомили управління соцзахисту про відповідне придбання в місячний термін, зайво було надано житлових субсидій на 2,9 млн гривень. Субсидіанти частково відшкодували зайво отримані житлові субсидії на суму 1,4 млн гривень. 

А зустрічною звіркою зафіксовано, що для перерахунку субсидій ТОВ «Рівнетеплоенерго» не інформувало управління про те що з 1 травня 2017 року по 31 грудня 2017 року майже 2000 споживачам не проводилися нарахування за послуги з гарячого водопостачання, що призвело до завданих бюджету збитків на 1,1 млн гривень.

Упродовж 2016-2017 років невикористаних субсидій на 133 тис. грн не повернуто підприємством до державного бюджету після завершення опалювального сезону. Керівнику об’єкта контролю направлено вимоги про повне усунення виявлених порушень.
Матеріали ревізії передано в правоохоронні органи. Про результати повідомлено Департамент соціального захисту населення Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненську міську раду.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також