Тролейбус до виїзду з Рівного та зберегти 34-й маршрут: про що рівняни просять Третяка

3692 0

Ми у соцмережах:

Тролейбус до виїзду з Рівного та зберегти 34-й маршрут: про що рівняни просять Третяка

На сайті міської ради побільшало електронних петицій, що стосуються роботи громадського транспорту.

Зокрема, мешканець міста Андрій Богуцький просить організувати круговий рух у Колоденці, на перехресті вулиць Рівненська-Енергетиків:

 - На жаль, перехрестя вулиць Рівненської Енергетиків у Колоденці є дуже небезпечним як для водіїв, так і для пішоходів. У ЗМІ постійно лунають про фатальні випадки ДТП саме на цьому місці. Тому пропоную організувати хоча б, тимчасовий круговий рух шляхом встановлення пластикових розділювачів смуг, як це було зроблено на перехрестя Польової і Дворецької. Дане рішення врятує життя багатьох людей.

Рівнянка Світлана Лащенкова хоче продовжити маршрут автобуса № 7 на Ювілейному з Луцького кільця по вул. Млинівській - Макарова - Корольова з подальшим виїздом на вул. Соборна.

А Юлія Чернявська виступає за збереження маршруту № 34. І наводить міському голові свої аргументи:

 - У зв’язку із ліквідіцією маршрутки №34, прохання відновити даний маршрут та додатково встановити інтервали близько 10-15 хв у ранковий та вечірній час враховуючи наступне:

1.  Маршрут 7 їде не зовсім тим же маршрутом, що затрудняє можливість добратися як з роботи, так і до неї;

2. Маршрутка 34 ходила з інтервалом 15-25 хв, на відміну від маршруту 7 (близько 40 хв);

3. Маршрут 34 користуються більшим попитом серед інших жителів міста та приміської зони (в особливості «Зоопарк»)

4. Якщо від зоопарку до стадіону «Динамо» маршрутом 34 добиратись 40-60 хв, то маршрутом 7 - близько 1,5-2 години. 

5. Враховуючи що транспорт від Зоопарку у ранковий час починає ходити близько 7 ранку, а робота починається о 8:30, маршрутом 7 вчасно на роботу неможливо встигнути. 

Ще один мешканець громади - Роман Буняк, хотів би бачити більше транспорту на маршруті № 47 у ранковий та вечірній час:

 - У зв'язку з тим, що в ранковий та вечірний час велика кількість людей (маршрутки переповненні) просимо збільшити кількість транспорту або зменшити інтервали (іноді приходиться чекати до 40хв між автобусами) або запустити додаткові нові автобуси за прикладом 1,7 маршрути. 

Також сьогодні останній день, коли рівняни могли проголосувати за петицію Ігоря Кир'янчука - створити тролейбусний маршрут, який би починався від вулиці Дубенської й вів до виїзду з Рівного в здолбунівському напрямку:

 - Необхідно створити в Рівному новий тролейбусний маршрут, який би починався на вулиці Дубенській та простягався до виїзду з міста Рівного у здолбунівському напрямку. Потрібно провести (продовжити) тролейбусні лінії на актуальній території й закінчити їх неподалік вежі-виїзду з Рівного. Завдяки створенню зазначеного тролейбусного маршруту вдасться значно розвинути місто Рівне та суттєво полегшити пересування по теренах міста для міських мешканців.

Нагадаємо, що будь-яка електронна петиція має назбирати щонайменше 250 голосів на свою підтримку, щоб її розглянув міський голова Олександр Третяк. Підтримати ці ідеї можна за посиланнями вище.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також