Тролейбус підбив Міцубісі

1533 0

Ми у соцмережах:

Тролейбус підбив Міцубісі

У Рівному на вулиці Княгині Ольги у ДТП втрапив тролейбус

 – Я повертав на перехресті вулиць Княгині Ольги і Степана Бандери і ззаду відчув удар від тролейбуса, який не дотримався безпечної дистанції і вдарив мені в задній бампер, у ліву частину. Пошкодження не дуже значні, але неприємно. Я їхав по правилах, все нормально, був готовий повертати, пропускав зустрічний транспорт і мав повертати на ліву сторону. Видно, була мала дистанція від тролейбуса і він просто не встиг загальмувати. У тролейбусі були люди. До всього у мене газова установка, якби було зіткнення сильніше, то я думаю, що постраждали б і люди в тролейбусі, і люди на перехресті, і я, і водій тролейбуса, – розповів журналісту UA: Рівне водій Міцубісі Анатолій, називати своє прізвище чоловік не захотів.

 

Інспекторка патрульної поліції Олександра Холова розповіла, що ДТП сталася із вини 33-річної водійки тролейбуса. Вона не дотрималася безпечної дистанції та швидкості руху і в'їхала у легковик, що їхав попереду.

Водійка тролейбусу коментувати ситуацію не захотіла. На неї, за словами інспекторки Олександри Холової, склали протокол за порушення правил дорожнього руху, крім цього у водійки вилучили водійське посвідчення.

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також