Тролейбуси у Рівному старі, але з новим табло

1052 0

Ми у соцмережах:

Тролейбуси у Рівному старі, але з новим табло

Оскільки ще на початку року новообрана влада Рівного відмовилася виділити гроші на купівлю нових тролейбусів, то буде покращувати старі. Депутати планують виділити кошти на купівлю електронних табло на тролейбусі, а ще почеплять нові таблички з графіком руху на зупинках.

Дмитро Царук, в.о. начальника міського управління транспорту і зв’язку Рівного:

— Ми направляли депутатам прохання виділити гроші з міського бюджету на придбання 14 нових тролейбусів. Однак цього року не передбачили коштів на оновлення транспорту. Коли отримали відмову, то сформували іншу пропозицію. Просимо облаштувати усі старі тролейбуси електронними табло як у нових. Електронне табло буде давати сигнал прибуття до зупинки, оголошувати її назву, а рівняни, які стоять на зупинках в нічну пору, будуть бачити номер тролейбуса та маршрут, за яким він рухається. Адже зараз у старих тролейбусах — трафарети. Ще за триста тисяч замінимо усі розклади руху на зупинках. На нових стендах щохвилинно буде розписано, коли там зупинятиметься тролейбус.

Щоправда, депутат Сергій Васильчук на це зауважив — «без музики машина їде, а без електроенергії ні, тож якщо не виділити коштів на заміну контактної мережі, то взимку тролейбуси просто зупиняться».

Бюджетна комісія погодилася виділити мільйон гривень на ремонт контактної мережі. Сесія міської ради, на якій депутати планують виділити гроші для тролейбусників, відбудеться 10 червня.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також