Тролейбусний парк Рівного скорочується на 5 одиниць

1759 0

Ми у соцмережах:

Тролейбусний парк Рівного скорочується на 5 одиниць

У Рівному поменшає тролейбусів – списують 5 одиниць цього виду транспорту через те, що вони вже старі.

 Про це повідомляє рівнянин, знавець «тролейбусної історії» Рівного Антон Бриних:

«Сумні, але закономірні новини з рогатого життя Рівного: з достовірних джерел відомо, що від завтрашнього дня тролейбусний парк скорочується на 5 одиниць - три Шкоди-9Тр та два Єльча. Серед них - №168 - єдиний у Рівному представник моделі Jelcz-120MT, так що сьогодні офіційно останній день його роботи на благо рівнян.

Тролейбуси списуються по причині зношеності та недоцільності капіталовкладень у роботи по продовженню їхньої експлуатації. Конкретно Єльчі зразу підуть на списання та розукомплектацію, бо, на відміну від Шкод, не мають міцної рами, а "дев'ятки", згідно перевіреної схеми, будуть оцінені незалежною експертизою та виставлені на продаж».

Нагадаємо, рівняни скаржаться на рух громадського транспорту в Рівному. Кажуть, у вечірній час, коли мороз, простоюють по півгодини на зупинках в очікуванні хоча б якоїсь маршрутки чи тролейбуса. При цьому ще напередодні Нового року міський голова Рівного Олександр Третяк зустрічався з перевізниками і вимагав у них дотримання графіка, а чиновники запевняли, що з цим проблем немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також