Трьом самогонникам прокурори повідомили про підозру

884 0

Ми у соцмережах:

Трьом самогонникам прокурори повідомили про підозру

У листопаді минулого року правоохоронці викрили групу осіб на виготовленні і збуту підробного алкоголю поганої якості. Самогонники його збували.

 За результатами проведених 15 обшуків за адресами приналежності до злочинної діяльності виявлено та вилучено з незаконного обігу понад 50 тонн готової продукції та спирту неналежної якості, а також обладнання, яке забезпечує виробництво лікеро-горілчаної продукції.

Спільно з слідчими СУ ГУ ДФС в області та за оперативного супроводу працівників Управління СБУ в Рівненській області, задокументовано протиправну діяльність групи осіб, які займалися незаконним зберіганням, транспортуванням та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

На вилучене майно накладено арешти. Досудове розслідування триває.

Сьогодні стало відомо, що за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури в межах кримінального провадження за фактом незаконного придбання, транспортування та збуту фальсифікованої алкогольної продукції, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України) 21.01.2021 повідомлено про підозру 3 фігурантам провадження. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також