Тротуари з пониженнями та чітка розмітка: «На Щасливому» дбають про безпеку водіїв та пішоходів

883 0

Ми у соцмережах:

Тротуари з пониженнями та чітка розмітка: «На Щасливому» дбають про безпеку водіїв та пішоходів

Для забезпечення дотримання правил дорожнього руху водіями та пішоходами у містах та зокрема житлових комплексах відіграють важливу роль знаки та розмітки.

Якісний, продуманий благоустрій житлового комплексу «На Щасливому» — важлива складова комфортного, безпечного проживання та пересування територією, як пішохода, так і автомобіліста чи велосипедиста.

У ЖК «На Щасливому» стверджують — чіткі та грамотні позначення дозволяють учасникам дорожнього руху почуватись безпечно, а також легко орієнтуватись, що у свою чергу значно заощаджує час.

«Для нас в пріоритеті— безпека мешканців та гостей комплексу. Безпечно повинно бути не лише у квартирі, але й на території комплексу та проїжджій частині. Чіткі та грамотні позначення дозволяють учасникам дорожнього руху легко орієнтуватись, що у свою чергу значно заощаджує час» — розповів директор управляючої компанії Сергій Лебедюк.

За його словами, по всій території комплексу облаштовані тротуари, безпечні пішохідні переходи поруч з якими знаходяться з лежачі поліцейські, а також вело смуги.

Варто зазначити, що особлива увага приділена також тротуарам, адже вони облаштовані з урахуванням потреб людей: — пониженнями і тактильною плиткою, що значно полегшує пересування.

«Розмітка на дорогах загального користування та парковках відповідає всім нормам та стандартам. Це — важливий аспект для районів з розвиненою інфраструктурою» — підкреслив Сергій Лебедюк.

У ЖК «На Щасливому» ретельно слідкують та вчасно оновлюють дорожню розмітку, адже впевнені: безпека на дорозі — це безпека життя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також