Центр зору «Візус Плюс Україна»: ЯКІСНИЙ ЗІР НА ВСЕ ЖИТТЯ

2201 0

Ми у соцмережах:

Адміністратор Центру Зору «Візус Плюс Україна» Тетяна Степанюк

Головний напрям діяльності Центру Зору «Візус Плюс Україна» — лікування захворювань органів зору в дітей, підлітків та дорослих. Діток треба перевіряти — після народження, а потім з двох років, і особливо, як ідуть у дитсадок або до школи. На ранніх стадіях недугу можна вилікувати значно швидше.

Оптометрист Центру Зору «Візус Плюс Україна» Вікторія Вікторівна ПОЛИВ’ЯНА— Всіх діток, яких батьки приводять до нас, ми беремо на облік і ретельно динамічно спостерігаємо, — акцентує оптометрист-помічник лікаря-офтальмолога Вікторія Полив’яна. — Якщо виявляємо відхилення, Сергій Миколайович лікує дітей із вадами зору за спеціальною методикою. Ми робимо все, щоб дитина розвинула та зберегла якісний зір на все життя. Центр Зору надає допомогу дорослим, і навіть цілим сім‘ям, а також пропонує корпоративне обслуговування дошкільним установам та підприємствам згідно з укладеними угодами.

Невдовзі, 17 листопада, Центр Зору «Візус Плюс Україна» відзначить 20-річчя свого заснування. Тож я не міг не поцікавитись, що наштовхнуло подружжя відкрити приватний медичний заклад?

— Ще при навчанні у вищому навчальному закладі, — розповідає Сергій Полив‘яний, — я прочитав наукову статтю, де доводилося, що початкові симптоми короткозорості не є хворобою. Тоді мене і зацікавили питання розвитку та налаштування зору. І ось коли закінчив службу у військовому шпиталі та з’явилася можливість зайнятися улюбленою справою, було зареєстровано фірму «Візус Плюс Україна» та розроблено лікувальну програму з однойменною назвою. Дотримуючись цієї програми, ми вже 20 років успішно допомагаємо нашим пацієнтам розвивати та зберігати свій зір.

Наша діяльність дає людям не тільки здоров’я (очі — один з найголовніших органів людини, 90 відсотків інформації вона отримує через зір), але й красу. Крім лікувальних кабінетів та медичного обладнання, у нас є оптика, де ми призначенням окулярів допомагаємо людям — як чоловікам, так і жінкам — обрати новий сучасний стиль, імідж і привабливість. Для лікування зору активно застосовується контактна корекція.

Сергій ПОЛИВ’ЯНИЙ: «Правильно поставлений до трьох років діагноз дає можливість максимально якісно розвинути зір людини».

Головний лікар Центру Зору Сергій Миколайович ПОЛИВ’ЯНИЙ закінчив Військово-Медичну Академію, за фахом — лікар-офтальмолог, 25 років працював завідувачем відділення у військовому шпиталі— Центр Зору «Візус Плюс Україна» використовує інноваційні технології діагностики на найновішому обладнанні провідних виробників США, Німеччини, Японії, які здатні зафіксувати навіть незначні відхилення від норми, виявляючи хворобу на найбільш ранній стадії її виникнення, — зазначив головний лікар медичного закладу Сергій Полив’яний. — Поставивши точний діагноз, застосовуємо найефективніші методи лікування захворювань очей у дітей та дорослих. Хід лікування та його результати відображаються в ексклюзивній амбулаторно-статистичній електронній програмі «Візус Плюс Україна».

Взагалі, під динамічним наглядом у Центрі Зору постійно перебувають близько 40000 (!) пацієнтів. Коли хворий приходить до нас вперше, ми реєструємо його і з кожним наступним відвідуванням відстежуємо динаміку розвитку або погіршення зору пацієнта. У разі стабільного зниження гостроти зору в дітей та дорослих застосовуємо унікальний комплекс для відновлення зору «Амблікор-01». Курс лікування — 20-25 півгодинних сеансів.

Також Центр Зору використовує новий апарат для проведення автоматизованої комп’ютерної периметрії (поля зору), яка застосовується для визначення периферійного і центрального поля зору, вимірювання контрастної та порогової чутливості сітківки ока, діагностування і спостереження за динамікою розвитку багатьох очних захворювань, у тому числі глаукоми та неврологічних патологій.

Окуляри в Центрі Зору «Візус Плюс Україна» коштують від 200-300 гривень, є пропозиції для всіх верств населення. Оскільки в Україні відсутнє виробництво вітчизняної оптики й оправ, то все це доводиться імпортувати зі США, Німеччини, Франції та Кореї, що, звичайно, впливає на ціну окулярів. Але, як кажуть, задоволення від високої якості триває довше, ніж радість від низької ціни.

Часто проблеми зору пов’язані з віком, особливо після 40-45 років. У Центрі Зору «Візус Плюс Україна» ефективно допомагають клієнтам у їхньому вирішенні, забезпечуючи контроль за якістю зору протягом усього життя людини. Також роблять комп’ютерні окуляри із захисними лінзами, окуляри для керування автомобілем. Та найбільше тут вражає швидкість виконання замовлень. Зі слів Вікторії Полив’яної, якщо замовлення термінове, клієнт отримує окуляри раніше, ніж доп’є каву. Центр Зору також практикує доставку замовлень по всій Україні «Новою поштою». Наразі планується здійснювати поштову доставку оптики у Сполучені Штати та Канаду.

Центр Зору «Візус Плюс Україна»
33028, м. Рівне, вул. Драгоманова, 1;
тел.: (0362) 26-76-26;
моб.: (097) 410-26-20;
e-mail: visusplus@gmail.com

Олександр ОЛЬХОВИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також