Центрвиборчком оголосив перші результати місцевих виборів в Україні

1460 0

Ми у соцмережах:

Центрвиборчком оголосив перші результати місцевих виборів в Україні

В Україні офіційно оголосили результати місцевих виборів у 64 місцевих радах

 

 Центральна виборча комісія на своєму сайті опублікувала перші офіційні результати голосування на місцевих виборах в Україні.

 За інформацією ЦВК, всі виборчі дільниці завершили підрахунок голосів і складання протоколів ДВК, повідомляє Корреспондент. Майже всі дільниці передали протоколи в сільські, селищні та міські ТВК.

 Всього районні ТВК прийняли 682 протоколи (понад 45,4% від загальної кількості протоколів), обласні ТВК - 503 протоколи (більш як 36,8%).

 У ЦВК уточнили, що обраними визнали вже 20 міських голів, 17 селищних та 47 сільських в 23 областях; а також депутатів 8 міських, 15 - селищних і 41 - сільських рад.

 Найбільше голів обрали в Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Одеській і Харківській областях. Найменше - в Сумській (одного сільського голову) і Хмельницькій (жодного обраного голови) областях.

 За кількістю обраних депутатів лідирують Дніпропетровська, Донецька та Одеська області. Найменше обраних депутатів у Луганській (5) і Хмельницькій (0) областях.

 Остаточні результати виборів депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів повинні бути встановлені не пізніше ніж на 12-й день після дня голосування, тобто до 6 листопада 2020 року включно.

Ознайомитися з результатами виборів, списками депутатів і кількістю відсотків набраних голосів можна на сайті ЦВК в розділі про місцеві вибори.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також