Цей дощ ненадовго, життя заграє новими барвами: астропрогноз на 27 липня

815 0

Ми у соцмережах:

Цей дощ ненадовго,  життя заграє новими барвами: астропрогноз на 27 липня

 

Овен
Впертості й самовпевненості вам не позичати, тому у вас сьогодні день перемог. Плануйте кожен свій крок, тоді всі особисті справи вирішаться без затримок. Обов'язки по дому очікують вас ввечері.

Телець
Фінансових проблем немає, але стабілізувати бюджет доведеться. Хмарами затягнуто не тільки небо, а й ваша душа. Шукайте розради в коханих. Романтична вечеря при свічках дуже доречна.

Близнята
Сьогодні навколо вас в'ються тільки заздрісники і конкуренти, на дружнє ставлення розраховувати не варто. З родичами будьте привітними і щедрими. Вечір присвятіть самовдосконаленню.

Рак

Ви обожнюєте тлумачити все сказане по-своєму. Але сьогодні не можна бути надто самовпевненим. Складна ситуація в особистому житті позначиться на всьому. Не завадить відпочити, подивитися на зірки і почитати.


Лев

Сьогодні кожна дрібниця матиме велике значення. Пориньте в особисті інтереси, хобі та сімейні клопоти. Спортивні заняття не бажані. Літо майже завершується, тому вітаміни з саду і городу – щодня.


Діва
Зірки обіцяють дивовижний день, але про деякі проблеми ви поки не здогадуєтеся. Робочі питання вимагають уважності й ретельності. Будьте перебірливішими в харчуванні. Є ризик отруїтися.

Терези
Про фінансове становище на найближчі півроку можна не турбуватися. Не обіцяйте співробітникам того, що не виконаєте ніколи. Будьте раціональними у витратах. У сімї затишшя і благоденство.

Скорпіон
Максимально успішний день, якщо стежити за словами і діями. Емоційний стан нестабільний, що може призвести до конфліктів. Шалені темпи в роботі і примхи погоди можуть викликати перепади тиску.

Стрілець

Захочеться спокою й тиші, але несподівані доручення на роботі зруйнують ваші плани. Не переймайтеся: ви впораєтеся з ними блискавично. Винагородіть себе кавою/тістечком/відпочинком на дивані.


Козеріг
Все те, що запланували на першу половину дня, піде рівно і спокійно. Особливо побутові питання і налагодження стосунків з домочадцями. На роботі підкинуть завдань типу «сьогодні на сьогодні».

Водолій
День обіцяє бути яскравим і багатим на події. Депресія відступить, коли вам подзвонить один з друзів. Вдало складуться фінансові справи, чекайте прибутку. Але відразу не витрачайте, попереду – несподівані видатки.

Риби
Хтось із колег захоче перейти вам дорогу, не демонструйте роздратування. Навпаки, частіше йому посміхайтеся. Ворога треба тримати ближче - проста теорема. Одиноким пощастить у коханні, у сімейних - ідилія.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також