Ці продукти шкодять судинам. Якщо не можете відмовитись, то хоча б вживайте не часто

794 0

Ми у соцмережах:

Ці продукти шкодять судинам. Якщо не можете відмовитись, то хоча б вживайте не часто

Відомо, що стан здоров’я людини багато в чому залежить від її раціону. Але є продукти, які здатні надати найбільш негативний вплив на стан організму. При цьому називають три — які можуть спровокувати помітне згущення крові та закупорювання кровоносних судин. Ці продукти найкраще вживати вкрай рідко, а то й зовсім відмовитися від них.

Першим таким продуктом називають картоплю, у складі якої міститься величезна кількість крохмалю, що провокує згущення крові. І якщо людині, яка має схильність до захворювань серцево-судинної системи, складно відмовитися від вживання картоплі, то її радять їсти у запеченому чи вареному вигляді, а також обов’язково без різноманітних соусів чи олії.

Досить сильної шкоди судинам можуть завдати сосиски та ковбаса, а також різні м’ясні напівфабрикати та копченості. В таких продуктах, як правило, міститься велика кількість солі, яка затримує в організмі рідину, а також перешкоджає звільненню кровоносної системи від шлаків, що накопичилися.

Третій продукт серед тих, що мають найбільший негативний ефект, — цукор. Надлишок глюкози в організмі захаращує кров і провокує розвиток ожиріння з наступним діабетом. Вуглеводи, стверджують фахівці, людина може отримати і не з солодкої їжі, тим більше що користі від них буде набагато більше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також