Ці вихідні – ще робочі у Рівному, бо ж другий тур виборів!

1320 0

Ми у соцмережах:

У понеділок під міськрадою зібралася сотня підприємців, протестуючи проти карантину вихідного дня

Запроваджений в Україні карантин вихідного дня, попри нищівну критику, кажуть чиновники, дав ефект: в понеділок кількість хворих, в яких діагностували коронавірус, зменшилась до трьохсот, тоді як в усі попередні дні була вищою за 400.

І все ж у Рівному, за прикладом сусідніх Львова та Івано-Франківська, чиновники вирішили наступні вихідні зробити робочими. Таке рішення прийняла у понеділок міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про здоров’я людей при його прийнятті думали в останню чергу. Скоріше, про заробітки і про вибори.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

— Всі міські голови висловили обурення способом прийняття рішення про карантин на вихідні, хоча розуміють, що щось робити треба. Домовилися в четвер, 19 листопада, провести зустріч з представниками уряду і міськими головами, щоб виробити спільні дії. Задача в нас одна – мінімізувати втрати від COViD-19. Обурені підприємці прийшли до міської ради за роз’ясненнями. Враховуючи цю обставину, а також те, що є загроза зриву другого туру виборів на посаду міського голови, вирішили, що  ці вихідні - 21 та 22 листопада — будуть робочими. Щоб не було ніяких заворушень і ми нормально провели вибори. Після селекторної наради будуть прийняті додаткові рішення.

Тож 21-22 листопада в Рівному працюватимуть всі великі торгові центри, бари, ресторани, кафе, перукарні, спортзали та все інше, що було закрито в минулі вихідні.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також