Цибулею — по холестерину

2006 0

Ми у соцмережах:

Цибулею — по холестерину

У червоній цибулі міститься велика кількість антоціанів, які й надають їй характерного кольору. Ці речовини зміцнюють імунітет, стінки кровоносних судин і допомагають боротися з інфекціями.

Якщо щодня вживати червону цибулю, то через кілька місяців рівень холестерину в організмі знизиться орієнтовно на 20%.

Завдяки своїм дезінфікуючим властивостям червона цибуля, як і біла, здатна виступати як антисептик при вірусних і бактеріальних захворюваннях. У народній медицині червона цибуля використовується для лікування і профілактики глистової інвазії та лікування ясен.

Червона цибуля — джерело вітамінів А, В, С і РР. Такий склад стимулює метаболізм, сприяє схудненню, омолодженню шкіри. Вона містить кислоту, яка сприятливо позначається на роботі шлунково-кишкового тракту. Тим, хто відчуває постійний біль у шлунку при хронічному перебігу деяких хвороб, червона цибуля показана для щоденного вживання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також