Циклон «Волкер» п‘яту добу засипає Рівненщину

1280 0

Ми у соцмережах:

Циклон «Волкер» п‘яту добу засипає Рівненщину

Введено обмеження руху на територіальних дорогах в межах Рівненської області. Локдаун стосується всіх, окрім техніки екстрених служб та тих, хто бореться зі стихією.

Шквальний вітер та велика кількість пухкого снігу грають злий жарт дороги замітає тим самим слідом, де 5-10 хвилин тому пройшла спецтехніка.

У колишньому Корецькому районі застряг у сніговому заметі шнекороторний снігоочисник підрядної організації, який допомагав бійцям ДСНС дістатись до місця пожежі. На допомогу прийшла національна поліція з броньованим, важким та всюдихідним БТРом. Поліцейські визволяють зі снігової пастки найефективнішу для боротьби з сніговими заметами техніку.

Загалом на дорогах Рівненщини працює 101 одиниця спецтехніки підрядників, в тому числі і 3 наявні в області у підрядників шнекороторні снігоочисники та інша важка інженерна техніка.

Керівництво служби автомобільних доріг, ГУНП в Рівненській області, патрульні поліцейські, ДСНС зараз працюють безпосередньо на дорогах області. Підрядні організації роблять все можливе, аби якомога швидше відновити рух там де він зупинився, та утримати в належному стані основні транспортні магістралі області.

Проїзд мережею міжнародних, національних та регіональних доріг забезпечено.

Мете. Всюди. Сильно. Краще залишайтеся вдома.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також