Журналісти побували на найбільших ринках обласних центрів і дослідили ціни на «борщовий набір».
Журналісти побували на найбільших ринках обласних центрів і дослідили ціни на «борщовий набір». На 10 липня каструля пісного борщу в середньому по Україні коштує 11 грн. 53 коп., і це на 3 грн. 58 коп. дешевше, ніж минулого тижня. М’ясний борщ, порівняно з минулим тижнем, подешевшав на 2 грн. 07 коп. і обходиться українцям у середньому в 44 грн. 30 коп. Минулого тижня найдорожчий пісний борщ готували у Миколаєві (16 грн. 18 коп.), найдешевший, 10 грн. 16 коп. — у Львові. Найдорожчий борщ з м’ясом — 53 грн. 94 коп. — в Одесі, найдешевший — 39 грн. 35 коп. — можна приготувати в Житомирі. Серед овочів найбільш суттєво подешевшали капуста та буряк. Ціни враховувалися середні, обсяг «віртуальної» каструлі — 5 літрів. У неї «заклали» 500 г капусти, 600 г картоплі, 400 г помідорів, 300 г буряку, 200 г моркви, 200 г цибулі, 700 г м’яса (свинини).