Ціна життя поліщука - чужий велосипед

1276 0

Ми у соцмережах:

Ціна життя поліщука - чужий велосипед

Другого червня 55-річний житель села Тумень розпивав спиртні напої у будинку 52-річного знайомого в селі Бродець. До будинку приїхав на велосипеді односелець, а натомість 55-річний чоловік зібрався додому. Проте, аби дістатись оселі, взяв чужий «транспорт» без дозволу. За це і поплатився життям.

Коли ж додому повертався й інший гість, то не побачив на подвір’ї свого двоколісного. Тоді обоє жителів села Бродець вирушили до сусіднього села, де під час конфлікту і з’ясування стосунків, чому знайомий взяв велосипед без дозволу, 52-річний чоловік завдав численні удари руками по голові та тілу 55-річному жителю села Тумень. Забравши двоколісний, залишили останнього на підлозі, якого і виявили непритомним через два дні.

Потерпілого спочатку госпіталізували до Дубровицької лікарні, а згодом перевели до Рівного. Попри вжиті реанімаційні заходи життя чоловікові врятувати не вдалося — він помер учора, сьомого червня, в нейрохірургічному відділенні. 

Слідчі повідомили про підозру за завдані смертельні тілесні ушкодження жителю Сарненщини. Вирішується питання про обрання 52-річному жителю села Бродець запобіжного заходу.

Підозрюваний свою вину визнає, але запевняє, що смерті знайомому не бажав.

За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також