Цитата дня

3277 0

Ми у соцмережах:

Цитата дня

Володимир Литвин: «Головне політичне завдання — повернути довіру людей до інститутів та гілок влади», — сказав голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час нещодавньої прес-конференції у Києві.

Володимир Литвин ”Головне політичне завдання — повернути довіру людей до інститутів та гілок влади», — сказав голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час нещодавньої прес-конференції у Києві. Він також зазначив, що необхідно відійти «від залізобетонного квотного принципу». За словами Володимира Литвина, обирати людей на міністерські посади потрібно не за принципом «тому, що випало щастя отримати відповідну квоту, а тому, що людина має відповідну професійну підготовку».

Юрій Прокопчук Як тільки оголошують, що можуть звільнити Стельмаха, відразу курс гривні росте, як тільки виходять новини про те, що Стельмаха не звільнять, гривня знову падає. Уряд Юлії Тимошенко буде робити все, аби справи пішли на краще. Як би не відділяли Рівненську область від проблем України, цього неможливо зробити. Бо все починається з рівня місцевого самоврядування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також