Цукор не робить чай солодким

144 0

Вчені вважають, що доданий в чай цукор не змінює його смакових якостей. Дослідники пояснили, якщо людина відмовляється від цукру поступово, а не відразу, то й не помітить змін у смаку напою.

Найчастіше відмова від цукру обумовлена медичними показами. Людям, які звикли до солодких напоїв, дуже важко змусити себе від цього відмовитися. Іноді їм здається, що чай і кава на смак огидні без добавок. Однак вчені впевнені, що при правильному підході цю різницю помітити неможливо. Тому рекомендують відмовлятися від цукру поступово, з кожним днем знижуючи дозування. У будь-якому разі, допустима кількість цукру в день становить не більше 7 чайних ложок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Коментарі (всі коментарі проходять модерацію)

Залиште вiдповiдь

Читайте також