ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у народні депутати від Рівненщини

2720 0

Ми у соцмережах:

Олександр Данильчук

Сьогодні на сайті ЦВК з’явилася інформацію про двох нових кандидатів у депутати від мажоритарних округів на Рівненщині. З минулого тижня був лише один – голова ОДА Олексій Муляренко, який йде самовисуванцем від Рівного.

З’явилися перші кандидати в округах №155 (Дубровицький, Рокитнівський, Володимирецький та Зарічненський райони) та 156 (Сарненський, Костопільський та Березнівський райони).

Від 155-го округу балотуватиметься 40-річний київський бізнесмен, родом з Володимирецького району, Віктор М’ялик, який на минулих парламентських виборах програв у цьому окрузі двом іншим кандидатам. Пан М’ялик балотується як самовисуванець, проте його підтримуватиме «Батьківщина».

Віктор М'ялик

Від 156-го балотується 59-річний голова Рівненської облради Олександр Данильчук, який у 1998-2002 роках уже був народним депутатом від Рівненщини. В облраді п.Данильчук є представником БПП, проте на вибори йде самовисуванцем. Олександр Данильчук на минулих виборах у 2014 році також балотувався до парламенту від цього округу, проте програв чинному нардепу-батьківщинівцю Сергію Євтушку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також