«Туман» від кальянів — і у квартирах

3184 2

Ми у соцмережах:

«Туман» від кальянів — і у квартирах

Уже півроку в підвалі будинку на вулиці Чорновола, 3 у Рівному працює кафе «Туман». А мешканці триповерхівки нарікають, що клієнти «Туману» курять там кальян, а дим через вентиляцію потрапляє у їхні квартири.

Юрій Максимцев, мешканець будинку:

— Коли викликаємо поліцію, то в кафе перестають курити кальян. Як тільки правоохоронці їдуть, то відвідувачі знову дістають кальян. Цей заклад має право працювати до 22-ї години, але часто буває, що й до 2-ї години ночі є відвідувачі. Ми ж не хочемо дихати димом, коли відпочиваємо вдома.

Геннадій Вакулінський, власник кафе «Туман»:

— Мені немає сенсу воювати з мешканцями одинадцяти квартир цього будинку. Але чомусь до нас упереджене ставлення. За півроку роботи я уже пережив п’ять перевірок. Можливо, цей скандал — це якась гра конкурентів. Однак без доказів я не можу нічого стверджувати. Від нас у під’їзд будинку не може йти дим, бо ми облаштували окрему вентиляцію.

Володимир Хомко, міський голова:

— Ми можемо хіба обмежити час роботи розважального закладу і все. Я дав доручення розібратись у конфлікті депутатській комісії з питань підприємництва. Вони мають напрацювати рішення, яке б задовольнило усі сторони.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також