Туристичні вильоти з рівненського аеропорту – під питанням

1877 0

Ми у соцмережах:

Туристичні вильоти з рівненського аеропорту – під питанням

Чи зможуть рівняни цього літа полетіти до Туреччини та Єгипту з місцевого аеропорту – наразі невідомо.

Про це, відповідаючи на запитання Суспільного, під час брифінгу повідомив перший заступник голови обласної адміністрації Сергій Подолін. Каже: усе залежить від наповнюваності рейсів.

Через COVID охочих літати за кордон поменшало. Тому літати з невеликих аеропортів – невигідно. До того ж зараз у зв`язку з пандемією закритий кордон для білорусів. Раніше саме сусіди дозаповнювали авіарейси з Рівного на третину.

"Як буде – залежить ситуація з наповненістю та бажанням людей вилетіти на відпочинок до Єгипту та Туреччини. Від цього буде формуватись можливість заявки і по місцевому аеропорту", – зазначив Сергій Подолін.

Нагадаємо, польоти на відпочинок з Рівного організовував туроператор Join UP: у 2018-му році до турецької Анталії, а у 2019-му – до єгипетського Шарм-ель-Шейху.

Рівненський аеропорт потрапив до переліку регіональних летовищ України на державне фінансування у 2021-му році
У листопаді 2019-го року Рівненщина стала однією із двох областей України, що потрапили до пілотного інвестиційного проєкту Міністерства розвитку економіки з відродження регіональних летовищ. У планах – облаштувати інфраструктуру для посадки літаків класу Боїнг. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також