Турнір із вільної боротьби серед дітей пройшов у поліції Рівненщини (ВІДЕО)

822 0

Ми у соцмережах:

Турнір із вільної боротьби серед дітей пройшов у поліції Рівненщини (ВІДЕО)

Змагання були присвячені року Незламності України. В індивідуальних заліках у різних вагових категоріях боролися 78 дітей, віком від 7 до 15 років.

Відкрили змагання та побажали його учасникам вдалих результатів керівники області Віталій Коваль та Андрій Карауш.

Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих у боротьбі за Україну Героїв

До спортсменів звернувся очільник поліції Рівненщини Олександр Ганжа, який підкреслив, що і сам присвятив спорту багато років, тому не на словах, а на ділі розуміє, що це колосальна робота:

- Кожен із вас, хто вийшов на килим — вже переможець. Адже спортивні єдиноборства розвивають вольові якості, які необхідні для боротьби за майбутнє, за нашу Перемогу, - сказав полковник.

За результатами поєдинків учасникам і призерам змагань у вагових категоріях від 20 до 68 кілограмів вручили переможні медалі,  рамоти та солодощі

Кубок наймолодшого отримав 7-річний Тимофій Федькович, за «Волю до перемоги» — Данило Попко, а кращим борцем турніру став Макар Юпаткін.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolice.in.Rivne.region%2Fposts%2Fpfbid02wpYJT2dU6HUa4VUgPcYd4txq1CXup9xxEfNJvSqnmvkmgSAzX1TbHMgNjVpMoifsl&show_text=true&width=500" width="500" height="481" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також