Твердопаливні котли Altep

743 0

Ми у соцмережах:

Твердопаливні котли Altep

Твердопаливні котли є невід’ємною складовою автономних систем опалення. Їх частіше за все встановлюють у приватних будинках, на дачах. Важливо використовувати якісне обладнання. Перейшовши за посиланням https://altep.ua/, можна обрати та придбати довговічний твердопаливний котел від виробника.

Характеристика компанії
Altep – це компанія-виробник твердопаливних котлів. На українському ринку займає лідируюче місце. У сфері виробництва та реалізації обігрівальних приладів Altep існує з 2008 року. За цей час зарекомендував себе як виробник надійної та якісної техніки.
 
Вибір котлів компанії Altep
Асортимент Altep дуже широкий. Компанія виробляє та пропонує різні за потужністю твердопаливні установки. За цим критерієм котли класифікуються на промислові та побутові. Промислові відрізняються великою потужністю. Вони дозволяють обігрівати велику площу приміщення. Підходять для підприємств. Для приватних невеликих будинків раціональніше використовувати побутові моделі твердопаливних котлів.

За видом палива є котли, що працюють на біопаливі, пелетах, дровах та вугіллі. В асортименті Altep представлені усі існуючі види обігрівального обладнання. Особливою популярністю користуються котли на біопаливі. Вони працюють на стружці, щепі, соломі, соняшниковій лузі. Актуальні також і пелетні моделі. Вони дуже економічні у використанні. Працюють на гранульованому твердому паливі. Пелети - це біопаливо, яке виготовляють з відходів дерев та сільського господарства, торфу методом пресування. Пелети горять довго, тому не треба часто завантажувати нову порцію палива.
 
Є в асортименті Altep твердопаливні котли з ручним та автоматичним завантаженням палива. Перші коштують дешеве, проте не дуже зручні в обслуговуванні. Другі звільняють від необхідності час від часу робити закладку. Необхідна порція палива подається автоматично.
Також є в асортименті цілі блочно-модульні котельні. На сайті інтернет-магазину Altep можна підібрати також і комплектуючі до обігрівального обладнання.
Перейшовши за посиланням https://altep.ua/catalog, можна більш детально ознайомитись з видами твердопаливних котлів, які реалізує Altep.
Переваги компанії
Altep є виробником твердопаливних котлів. Тому реалізує свою продукцію без накруток. Придбання обігрівальних установок в Altep обходиться дешевше. Altep має сертифікати на свій товар. На реалізовані котли дає гарантію. Тому у встановлений проміжок часу технічне обслуговування та ремонт проводяться безкоштовно. Перевагою компанії є також безкоштовна доставка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також