Тягне на солоденьке — значить, нерви не в порядку

1266 0

Ми у соцмережах:

Тягне на солоденьке — значить, нерви не в порядку

Хочеться кислого (солодкого, гострого) або, навпаки, їжа здається прісною? Варто звернути увагу на своє здоров’я

Хочеться чорносливу, кураги або абрикосової пастили — вам явно необхідні калій і магній. Через дефіцит цих мікроелементів у людини можуть з'явитися дратівливість, безсоння або судоми ночами.

Якщо вам хочеться жирної рибки, горіхів, зверніть увагу на стан нігтів і волосся. Вони напевне ламкі й сухі, як і шкіра. Вам потрібен вітамін Е, група вітамінів В і кальцій.

Коли хочеться солодкого — це ознака нервового виснаження. Потрібне енергетичне підживлення — глюкоза. Щоб уникнути проблем зі шлунково-кишковим трактом, найкраще вживати гіркий шоколад або мед.

Організм вимагає гострого — допоможіть йому з травленням. Тільки таку їжу краще вживати в невеликій кількості і не на голодний шлунок.

Тягне на солоне або кисле — це сигнал, що в організмі оселилася інфекція або проблеми з сечостатевою системою, жовчним міхуром і печінкою.

Хочеться гіркого — скоріше за все, це ознака проблем зі шлунково-кишковим трактом. М'яке очищення організму вам не завадить.

Постійне бажання з’їсти морепродуктів свідчить про нестачу йоду в організмі.

Відмовляєтеся від солі, спецій — є ймовірність гастриту або проблем з печінкою. Саме прісна їжа допомагає зняти спазми і заспокоює шлунок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також