Тюремний вітер змін, кандидати на голову та велика вода

1603 0

Ми у соцмережах:

Тюремний вітер змін, кандидати на голову та велика вода

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» ми розповімо про «вияв непокори» у Рівненському СІЗО.

Ми поділимося інформацією, хто може стати наступним головою ОДА, чому у центрі Острога буде аж два громадських туалети, один з яких – куми першого заступника голови ОДА, та про «зайві крісла» в облраді.

Ви дізнаєтеся про відкриту «Майстерню міста», соціальне житло для пенсіонерки Антоніни Демчук, незаконні будівництва у Рівному, «неетичну» рекламу у центрі міста та чотири поверхи, які міська влада готова віддати інвестору.

Ми розповімо про начальника Генштабу ЗСУ з Рівного та викладача Острозької академії, обраного суддею Верховного суду України, про новообраного першого заступника директора обласного департаменту соцзахисту та суддів, які втрачають свої посади.

Ми зібрали для вас інформацію про потоп у Рокитнівському районі та конфлікт за ставки у Гощанському, про вибух гранати на подвір’ї забудовника Олега Каштана та про суд над лікарями перинатального центру.

Розповімо, чому автоматично не перерахують субсидії, про 30-річну проблему жителів вулиці Соборної та дилему з ліфтом та сміттям у Рівному, а також про те, чому рівнянка не хоче жити у «Золотій підкові» та пікетує управління поліції.

Також у цьому номері – історія будівлі банку на Симона Петлюри, спортивні здобутки області та про навчання військової авіації біля Рівного. 

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також