У 2020 році «Рівнегаз» уклав 640 договорів на приєднання до газових мереж

559 0

Ми у соцмережах:

У 2020 році «Рівнегаз» уклав 640 договорів на приєднання до газових мереж

У 2020 році менеджери 104.ua Клієнтських просторів Рівненської області прийняли 640 заяв на приєднання до газорозподільної мережі з подальшою видачею технічних умов та 573 заяви на реконструкцію.

АТ «Рівнегаз» впродовж року уклав 1210 договорів, приєднав до системи газопостачання 650 нових об’єктів. З них – 24 багатоквартирних житлових будинки та 17 комунально-побутових об’єктів.

Процедура приєднання доступна усім жителям Рівненської області. Щоб підключитися до газових мереж, споживач повинен звернутися з заявою до 104.ua Клієнтського простору. Тут з ним працюватиме Персональний менеджер, який допоможе заповнити пакет документів та надалі буде контролювати усі етапи приєднання, координувати роботу фахівців, які працюють над проектом, інформувати клієнта про стадії виконання робіт.

«Пріоритетним завданням нашої компанії є якісне надання послуг нашим клієнтам. У роботі керуємося такими принципами як надійність, відкритість та турбота про людей, тому виконуємо всі роботи у визначений термін. Пропонуємо нашим клієнтам скористатися комплексною послугою приєднання до газорозподільних мереж. Адже злагодженість процесів зовнішнього та внутрішнього приєднання з індивідуальним підбором обладнання є запорукою безпечної та тривалої експлуатації газових мереж» - зауважив директор з капітального будівництва Олексій Юхименко.

З 1 січня 2021 року у Рівненській області вартість приєднання до газових мереж складає від 14 376 грн до 21 408 грн (залежить від типорозміру лічильника і місцевості). Вартість робіт за процедурою стандартного приєднання щороку встановлює НКРЕКП. Про порядок приєднання до газорозподільних мереж можна дізнатися на офіційному сайті АТ «Рівнегаз» у розділі «Як приєднатися до газових мереж»

Довідково:

АТ «Рівнегаз» - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території Рівненської області. Компанія експлуатує 10,2 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 10 міст, 11 селищ міського типу та 600 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 265 тис. побутових споживачів області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2020 році Рівнегаз здійснив доставку майже 400 млн куб. м газу своїм клієнтам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також