У баскетболістів - чотири надвідповідальні домашні гри

1055 0

Ми у соцмережах:

 У баскетболістів -  чотири надвідповідальні домашні гри

Результати усіх цих ігор матимуть неабияке значення у подальших перспективах в боротьбі за найвищі місця в турнірній таблиці та плей-оф.

Шалений та відповідальний баскетбольний вікенд розпочнеться з жіночого західноукраїнського баскетбольного дербі. БК “Рівне” – СБК “Львів”. СБК “Львів” щосили бореться за потрапляння до першої шістки команд, які продовжать боротьбу у плей-офф. Маючи в своєму активі 9 перемог при чотирнадцяти поразках, львів’янки в турнірній таблиці сьомі, і зараз кожна поразка наприкінці регулярного чемпіонату для наших суперниць може стати вирішальною.

Не менш важливою є гра і для БК “Рівне”. Адже команда ще також не гарантувала собі місце у плей-оф. Крім того, поєдинки цих вихідних, будуть останніми домашніми іграми в регулярному чемпіонаті перед заключним п’ятиматчевим виїзним турне.
 

БК “Рівне” та СБК “Львів” в цьому сезоні відіграли між собою дві гри. В обох сильнішими ставали рівнянки. 4 листопада у Рівному господарки перемогли 72:57, а 23 грудня у Львові наші дівчата вирвали перемогу 60:56. Окрім гри 15 березня о 18:00 у Рівненській ДЮСШ-4 команди ще зустрінуться у Львові 13 квітня, для того, щоб ця заключна гра не стала вирішальною для БК “Рівне”, потрібно питання потрапляння в плей-оф “закривати” заздалегідь, і це можна зробити вже зараз обігравши СБК “Львів” перед власними уболівальниками.
 

Ігровий вікенд продовжиться у суботу та неділю іграми чоловічої команди БК “Рівне” проти БК “Тернопіль”. В цьому протистоянні все просто. Тільки дві перемоги рівнян дозволяють нашій команді завершити перший етап чемпіонату на першому місці та вийти в фінальну частину, маючи в пасиві лише дві поразки, відкинувши тернополян третє місце. Відзначимо також, що це дві заключні гри першого етапу чемпіонату. Та, нагадаємо, що БК “Тернопіль” в першому колі в своїх домашніх іграх завдав дві болючі поразки, і треба з ними за це поквитатися.
 

Завершиться баскетбольний вікенд знову грою жіночої Суперліги. БК “Рівне” прийматиме “Франківськ-ПНУ”. Дебютантів змагань, які поступово перетворилися на одних з фаворитів. Але й вони не є непереможними, щоправда поки не для нашої команди. Враховуючи останні результати жіночої команди БК “Рівне”, навіть з тим же БК “Франківськ-ПНУ”, коли рівнянки на виїзді поступилися лише в два очки 72:74, якраз зараз є чудова нагода та всі шанси перервати неприємну традицію поразок від франківчанок.
Баскетболісти закликають відданих та вірних уболівальників відкласти усі плани, і незважаючи на погоду, чи будь-які інші справи, в найближчу п’ятницю, суботу та неділю, взяти всіх своїх родичів, друзів та знайомих і вщент заповнити  спорткомплекс ДЮСШ-4.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також