У Березному відкрили сучасне приймальне відділення

1015 0

Ми у соцмережах:

У Березному відкрили сучасне приймальне відділення

У Березнівській міській лікарні відкрили сучасне приймальне відділення, яке реконструювали в рамках програми"Велике будівництво".

 Як повідомляє Рівненська ОДА, площа  нового відділення - понад 700 м2.

- Відділення працюватиме цілодобово. Тепер воно має окремий заїзд для машин швидкої допомоги, а також інфекційний бокс. Там є кабінети цифрової рентгенографії, томографії, ультразвукової діагностики, мала операційна, травматологічна та гінекологічна оглядові, ЛОР- та офтальмологічний кабінети, - прокоментував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Голова ОДА додав, що тепер в приймальному відділенні медичні послуги надаватимуться в абсолютно нових умовах. Діятиме палата інтенсивної терапії на 5 ліжок, а також приміщення повністю пристосоване до потреб людей із інвалідністю.

- Заклад отримав нове обладнання, закуплене за кошти держбюджету. Кабінети оснащені сучасним 32-х зрізовим комп’ютерним томографом, рентген-апаратом та УЗД. Також закуплені ШВЛ-апарати, обладнання для колоноскопії та фіброгастродуоденоскопії. Це суттєво скоротить час на порятунок життя і здоров'я пацієнтів, - зазначила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також