У Березному випускають 630 мільйонів коробок сірників: серед них - камінні, газові та для барбекю

3422 0

Ми у соцмережах:

У Березному випускають 630 мільйонів коробок сірників: серед них - камінні, газові та для барбекю

Єдина в країні «Українська сірникова фабрика» працює у Березному та тепер виготовляє ще й свічки. Сьогодні під час робочої поїздки у місто голова Рівненської ОДА Віталій Коваль ознайомився, як налагоджене виробництво.

«Українська сірникова фабрика» - приклад підприємства, що виробляє продукцію з доданою вартістю. Доставляють сировину місцеві лісгоспи. Завдяки чотирьом автоматизованим лініям фабрика працює у змінному режимі.

«Підприємство працює легально. Умови на виробництві свідчать, що фабрика – приклад соціально відповідального бізнесу. Вона забезпечує потреби України на третину, експортують продукцію й за кордон. Підприємство в числі тих, що стимулюють нашу економіку та дозволяють розвивати території області», - зазначив Віталій Коваль.

Підприємство забезпечує роботою понад 300 людей. Вони легально працевлаштовані та отримують «білу» зарплату, середньомісячна – понад 10 тисяч. Фабрика – одна з найбільших платників податків в області.

«У рік ми виробляємо близько 630 мільйонів коробок. Виготовляють різні формати сірників, у тому числі камінні, газові та для барбекю. За зміну один майстер робить близько 400 коробок сірників. Окрім того, фабрика почала виготовляти свічки. Для цього закупили німецьке обладнання, аналогів якому немає в Україні», - поділився планами директор фабрики Михайло Косарев.

За його словами, на підприємстві виробничі лінії працюють надпродуктивно. Зростання випуску валової продукції щороку збільшується на декілька відсотків. Освоєні нові види продукції, зокрема, виготовлення свічок промислових і ручних.

Під час зустрічі голова ОДА спільно з керівництвом фабрики обговорили й проблемні питання, що потребують вирішення на загальноукраїнському рівні. Серед них – ввезення екологічного клею, який використовується у виробництві сірників, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА..

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також