У Біле озеро заїхали позашляховиком (ВІДЕО)

9138 0

Ми у соцмережах:

У Біле озеро заїхали позашляховиком (ВІДЕО)

Читачі Varash_blog в Інстаграмі пропонують заборонити катання на гідроциклах та човнах з ДВЗ для відпочивальників на Білому озері.

Вони зафільмували, як чоловіки заїхали позашляховиком в Біле озеро, щоб спустити гідроцикл на воду, і пропонують за такий вчинок водія оштрафувати. Тим часом видно, що поряд купаються відпочивальники. Думки читачів розділились з цього приводу. Одні вважають, що чоловіки вчинили цілком нормально і їх нема за що карати. І забороняти гідроцикли на озері не треба, а треба правильно спускати на воду та виймати їх з води, а не так,  як це зробили на відео .

cars_var:  Щоб правильно спускати гідроцикли на воду, то потрібно мати спеціальні спуски для цього! Якщо проти того, що вони катаються претензій немає, то вони повинні бути до людей, які ці спуски не роблять, а не до людей, які чисто фізично не мають можливості його правильно спустити.

Інші читачі блогу вважають, що  карати треба відпочивальників, які в озері миють волосся, використовуючи шампуні, бо цим вони забруднюють водойму та завдають їй значної шкоди.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також