Поблизу Білої Криниці киянин збив на смерть пішохода автомобілем БМВ, а Рено - влетів у патрульний автомобіль

3667 0

Ми у соцмережах:

Поблизу Білої Криниці киянин збив на смерть пішохода автомобілем БМВ, а Рено - влетів у патрульний автомобіль

Обидві автопригоди стались сьогодні увечері на трасі Київ-Чоп у Рівненському районі.

39-річний киянин їхав автомобілем БМВ лівою смугою руху, а вантажівка - правою. Обидва водії прямували у напрямку столиці.

Водій вантажівки зупинився, щоб пропустити пішохода, який перебігав дорогу, а водій легковика з Києва - його збив. Чоловік помер від отриманих травм у кареті швидкої допомоги. 

Патрульні на автомобілі Міцубісі Аутлендер, які працювали на місці цієї ДТП, допомагали експертам. У службовому автомобілі були увімкнені проблискові маячки.

Позаду службового авто стояло інше - Тойота Пріус відділу комунікації поліції області. Підполковник Антон Крук, який керує цим поліцейським підрозділом, точно щасливчик. Зробивши усі необхідні відео та фото зйомки , сів у Тойоту та від'їхав від місця ДТП.

Він ще навіть не встиг повернутись у Рівне, як в Міцубісі Аутлендер, позаду якого стояв кілька хвилин тому,  врізався на чималій швидкості автомобіль "Рено" . Водій з якихось причин не зорієнтувався на трасі, а потім намагався загальмувати, втім добряче пошкодив патрульним Міцубісі Аутлендер.

Гальмівний шлях склав 45 метрів. Обставини обох автопригод поліцейські ще з'ясовують . Ніхто з патрульних не постраждав. Відео -  @bondar_iren у Типовому Рівному у мережі Фейсбук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також