У Білорусь росіяни привезли нові ракети (ВІДЕО)

3452 0

Ми у соцмережах:

У Білорусь росіяни привезли нові ракети (ВІДЕО)

На території Білорусі фіксується збільшення воєнної активності.

 Як уточнюють активісти у групі «Беларускі Гаюн», це пов’язано із мобілізаційними навчаннями, які почалися 22 червня і завершаться 1 липня.

Пересування військової техніки відбувається у нічний час, щоб її важко було помітити. 

- Вночі до Білорусі привезли ракети саме для ЗРК «С-400». Колона військової техніки ЗС РФ, яка виїхала вранці з Гомеля, приїхала до Мозира і попрямувала у бік Ставок. При цьому до початкової колони з 4-х машин, які перевозили ракети під ЗРК «С-400», приєдналися ще 3 машини і через Мозир вже проїхала колона набагато більша: два «Урали» з ракетами «С-400», 5 пускових установок з складу «С-400» на шасі МАЗу, ЗРПК «Панцир-С1» на базі «КаМАз». Загалом перевозилося 28 ракет для ЗРК «С-400, - повідомляють у групі.
 

Нагадаємо, що на аеродромі в Бокові (Мозирський район) досі знаходяться станції радіолокації, зенітно-ракетні комплекси і мінімум один оперативно-тактичний ракетний комплекс «Іскандер» ЗС РФ. 

Цікаво, що у мозирському військкоматі всі вікна завалені мішками з піском, а на території гомельського військкомату тренуються споруджувати блокпости та захисні споруди, а також імітувати протитанкові їжаки з березових палиць.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також