У Білорусі знову стрілятимуть військовики, але боятись їх не варто

460 0

Ми у соцмережах:

У Білорусі знову стрілятимуть військовики, але боятись їх не варто

Міністерство оборони Білорусі 11 березня оголосило про початок перевірки боєготовності з’єднань і військових частин у Збройних силах, передає білоруська служба Радіо Свобода.

- Перевірка має комплексний характер. Особовий склад переміститься у визначені райони, проведе низку навчань і тренувань, у тому числі з бойовою стрільбою, – йдеться в офіційному повідомленні.

Під час перевірки запланований рух військової техніки, а також тимчасове обмеження руху цивільного транспорту дорогами загального користування та територіями місцевості. 

Тим часом Центр протидії дезінформації пояснює:
 
«Масштабні військові навчання», які сьогодні стартували в Білорусі, можуть супроводжуватися численними фейками в українському інфопросторі про початок нового наступу на Київ, - зазначив керівник Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко.
 
За його словами, перевірки бойової готовності збройних сил Білорусі відбуваються на регулярній основі. Ці навчання російська пропаганда намагається використовувати для залякування українців та спроб посіяти паніку в нашій країні.
 
«Жодних резервів або ж достатньої присутності російських військ для планування вторгнення в них наразі немає», – наголосив Андрій Коваленко.
 
Довіряйте тільки верифікованим джерелам інформації.
 
|
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також