У більшості та з пенальті «Верес» переграв аутсайдера

729 0

Ми у соцмережах:

Після надання медичної допомоги Сергій Панасенко продовжив матч

Не таким, як можна було подумати, вийшов для рівненського «Вереса» матч проти херсонського «Кристала». Команда, що є аутсайдером першої ліги, понад тайм чинила опір лідеру.

Проблеми у підопічних екс-тренера збірної України Вадима Євтушенка виникли перед самою перервою. Гравець «Кристала» влучив ногою у голову Сергію Панасенку. Арбітр спочатку дав жовту картку, але коли побачив, що голова розбита і з неї юшить кров, замість жовтої дав червону.

У меншості «сухими» свої ворота херсонці протримали до 52-ї хвилини, коли Геннадій Пасич обвів весь захист суперника і забив красивий гол.

Закріпив успіх «Верес», пробивши чергове пенальті. І якщо до вилучення питань особливо немає, то одинадцятиметровий зовсім не виглядав стовідсотковим. Напевно, що «Верес» і без нього у більшості довів би справу до перемоги, не даючи зайвих приводів для розмов. Але Михайло Сергійчук переконливо впав, арбітр свиснув, а Михайло Шестаков з точки не схибив. У дев’яти весняних матчах чемпіонату «Верес» вп’яте бив пенальті.

Перемога 2:0 над «Кристалом» зміцнила лідерство рівнян у першій лізі. Команда Юрія Вірта на три очки випереджає одеський «Чорноморець», маючи при цьому ще дві гри у запасі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також