У БК "Рівне" презентували новачків та озвучили завдання на сезон

756 0

Ми у соцмережах:

У БК

Представники баскетбольного клубу "Рівне" представили новачків та розповіли про завдання на сезон. Чоловічу команду підсилили гравці з "Кривбасу" та "Житомира", склад жіночої – уперше за п'ять сезонів – незмінний.

До чоловічої команди долучився 29-річний Артем Водолазський, котрий у 2020-му в складі "Кривбасу" виборов "бронзу" Вищої ліги, повідомляє Суспільне.

-  Отримав пропозиція від команди БК "Рівне" і вирішив, що це хороший момент, аби зробити новий крок у кар'єрі. Моя ціль – максимально допомогти команді в цьому сезоні для того, щоб підняти команду, вийти на новий рівень, для того, щоб нарешті завоювати "золото", – розповів Артем Водолазський.

26-річний Августин Козанчук – з баскетбольного клубу "Житомир".


Новачки в БК "Рівне" прийшли на заміну Євгену Коровякову, Андрію Калашнікову та Іллі Жуковському. Президент клубу Сергій Ліщук пояснив втрату ексгравців їхнім прогресом та амбіціями.

- Чоловіки з кожною грою мають набирати обертів, щоб боротися за найвищі місця. Дивлюся з оптимізмом в цей сезон, тому що наша стратегія незмінна: ми виховуємо і розвиваємо молодих гравців. Щодо жіночої команди, в нас задача стоїть – перемагати в кожній наступній грі, ставати кращими, – зазначив Сергій Ліщук.

Жіноча команда лишилася у старому складі.

- Це п'ятий сезон клубу, але це перший раз, що ми змогли зберегти весь склад. І в нас на 100% залишилися всі гравці, які закінчували минулий чемпіонат, – зауважив головний тренер жіночої команди БК "Рівне" Валерій Жартун.

В рамках підготовки до сезону жіноча команда 18-19 вересня обмінялася перемогами з одеським "Інтерхімом". Виступи у Суперлізі для жіночої команди розпочнуться у суботу, 25 вересня, матчем проти київського "Динамо-НПУ". 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також