У боротьбі з негодою жителям Рівненщини допомагають поліцейські

525 0

Ми у соцмережах:

У боротьбі з негодою жителям Рівненщини допомагають поліцейські

Цими днями складні погодні умови вносять корективи у робочі плани краян. Правоохоронці не залишаються осторонь та допомагають і водіям, які опинилися у скрутному становищі, і пішоходам.

Сьогодні на вулиці Почаївській у Радивилові інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення № 2 Дубенського райвідділу під час патрулювання надавали допомогою водію «ВАЗу». В авто розрядилася акумуляторна батарея. Також поліцейські відбуксирували транспортний засіб на СТО.

Допоміг завести двигун автомобіля «Dodge» і поліцейський офіцер Бокіймівської територіальної громади водію, який зупинив службове авто у селі Хорупань і попросив про допомогу.

Позашляховик «Nissan», який злетів із дороги у кювет, побачив під час патрулювання поліцейський офіцер Крупецькоїтергромади. Разом із іншими водіями спільними зусиллями вони виштовхали автомобіль на дорогу.

 

А у Вараському районі поліцейські допомогли дістатися додому 64-річній жительці села Вичівка, яка через проблеми зі здоров’ям обмежена у пересуванні.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також