У бою за Україну загинув атомник з Вараша

3118 0

Ми у соцмережах:

У бою за Україну загинув атомник з Вараша

Загинув 38-річний солдат ДШВ 25-тої ОПДБр Олександр Слюсарчук, який 31 травня виконував бойове завдання поблизу населеного пункту Нетайлове, що у Покровському районі Донецької області. У мирному житті він працював електромонтером на Рівненській АЕС .

Олександр Слюсарчук народився у Вараші, після завершення місцевого ліцею №4 вступив до Нововолинського електромеханічного коледжу, де здобув спеціальність електрика.

24 серпня 2023 року Олександра  було мобілізовано до лав армії для захисту України від окупантів. Б

Завтра, 4 червня, у Вараші прощальна хода об 11:00 вирушить від автовокзалу, пройде проспектом .Шевченка, біля готелю поверне на вулицю Героїв Майдану (біля Приватбанку), далі - вул.Набережна до будинку м-н Вараш, 34А.

Після прощання біля під'їзду процесія вирушить до світлофору.

Далі ритуальний транспорт доставить труну до с.Новосілки, Камінь-Каширський району, Волинської області -  до будинку, де проживають батьки Героя. У місцевій церкві відбудеться поминальна служба, поховають Героя на кладовищі цього села.

- Без батька залишилася 13-річна донька. Щирі співчуття батькам, родині, друзям та близьким Героя.Прошу долучитися до гідної зустрічі нашого Захисника. Вічна памʼять, - повідомив Олександр Мензул, міський голова Вараша.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також