У бурштинокопачів на Рівненщині забрали 65 кілограмів сонячного каміння (відео)

2775 0

Ми у соцмережах:

У бурштинокопачів на Рівненщині забрали 65 кілограмів сонячного каміння (відео)

Сьогодні під час проведених 13 обшуків у фігурантів кримінальних проваджень на території Сарненського та Вараського районів і відпрацювань на клондайках на півночі Рівненщини поліцейські вилучили 65,7 кілограмів бурштину-сирцю, знаряддя для незаконного промислу, зокрема 11 мотопомп як кустарного, так і заводського виробництва та два транспортних засоби.

Правоохоронці вилучили ще й мисливську рушницю, 34 патрони, гроші та чорнові записи. правоохоронці вилучили ще й мисливську рушницю, 34 патрони, грошові кошти та чорнові записи. До проведення заходів залучені поліцейські територіальних підрозділів, бійці роти поліції особливого призначення, працівники Управління стратегічних розслідувань області, спецпризначенці КОРДу, працівники підрозділу тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Рівненській області та оперативного штабу.

Нагадаємо, вчора, 13 квітня, поліцейські вилучили 25,5 кілограмів бурштину-сирцю, 10 мотопомп, зброю та інше майно, яке має суттєве значення для кримінальних проваджень. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також